top of page
De Groene Tuincoach Utrecht.HEIC

Tuincoach Utrecht

Tuincoach Anniek

Anniek heeft in meerdere grote steden gewoond en weet hoe kaal, warm en droog het daar 's zomers kan zijn. Ze verandert stadstuinen daarom graag in groene oases, fijne plekken om te zijn. Het combineren van de verschillende wensen en functies in een tuin met beperkte ruimte vindt ze een super leuke uitdaging. Ook van een postzegeltuin valt iets leuks te maken!

 

In de stad Utrecht maar ook in andere steden heeft ze al meerdere stadstuinen ‘vergroend’. Ze werkt ook graag aan het vergroenen van schoolpleinen, buurttuinen en moestuinen.

Tuinadvies in Utrecht en omgeving

Woon je in Utrecht, Houten, Bunnik, Nieuwegein, Werkhoven of daar in de buurt en ben je op zoek naar praktische tips voor het vergroenen en verduurzamen van jouw tuin, balkon of dakterras? Of heb je een andere tuinvraag? Lees hier meer over Tuinadvies

Tuinontwerp Utrecht en omgeving

Anniek maakt tuinontwerpen voor stadstuinen en daktuinen in Utrecht en de wijde omgeving (onder andere Houten, Bunnik of Nieuwegein). Wil je een tuinontwerp voor een ecologische tuin? Lees hier meer over Tuinontwerp.

Beplantingsplan & planten shoppen

Wil je meer of andere biologische planten in je tuin maar weet je niet welke? Anniek maakt graag een beplantingsplan of bezoekt kwekers samen met jou om planten te kopen. Lees meer over Beplantingsplan en Plant shoppen.

De Groene Tuincoach UTRECHT

 

Anniek Veltman

anniek@degroenetuincoach.nl

KVK Utrecht: 90079671

bottom of page