top of page
Tuinadvies

Tuinadvies:
hulp bij tuinvragen

Wat houdt Tuinadvies in?

Zit je met een brandende tuinvraag? Wil je bijvoorbeeld je tuin verduurzamen of ecologisch(er) inrichten? Of weet je niet welke planten je in dat lege stukje kunt zetten? Wil je je schutting vervangen voor een groene tuinafscheiding maar heb je geen idee met welke planten? Of is jouw tuin toe aan een snoeibeurt maar heb je snoeivrees? Wij komen graag bij je langs om je te helpen met praktisch tuinadvies.

 

Samen gaan we je tuin in en kun je al jouw tuinvragen stellen. Daarnaast geven we graag praktische tips en adviezen om je tuin te vergroenen en ecologischer of klimaatbestendiger te maken. Of we geven je tuin even een opfrisbeurt. Na ons bezoek en tuinadvies kun je bomvol kennis en ideeën weer zelf aan de slag.

Wat krijg je bij ons tuinadvies?

Afhankelijk van je vraag krijg je van ons meer kennis over jouw (ecologische) tuin, tips voor het realiseren van een duurzame tuin, waar. zowel jij als de dieren  van kunnen genieten. Maar ook komen we met ideeën, inspiratie en handige adresjes. Na ons tuinadvies op locatie zetten we dat graag via de mail nog even op een rij voor je.

Wil je advies voor de beplanting van je tuin? Ga dan voor een beplantingsplan op maat. 

ecologisch tuinadvies

De Groene Tuincoach wil Nederland vergroenen en verduurzamen. Onze tuinadviezen zijn praktisch en houden altijd rekening met ecologische aspecten. Dat betekent dat we niet alleen kijken naar hoe jij van jouw tuin kan genieten, maar ook hoe jouw tuin bijdraagt aan de biodiversiteit. Denk aan schuilplekjes voor insecten, vogels en vlinders en de juiste beplanting om het deze tuingasten naar de zin te maken. Maar ook aan het opvangen en vasthouden van water in je tuin.

Een ecologisch tuinadvies dus. 

Wat kost tuinadvies?

De kosten voor tuinadvies hangen af van jouw vraag en de tijd die het kost om deze te beantwoorden. Voor het beantwoorden van tuinvragen rekenen we € 75 per uur. Voor een snoei- of opfrisbeurt van je tuin rekenen we € 60 per uur. Prijzen zijn inclusief btw.

Eventuele kosten voor materialen (denk aan tuinaarde of compost), rekenen we apart van de kosten voor het tuinadvies.

bottom of page