top of page
Groene tuincoach Amersfoort Stefan Forsten

Tuincoach Amersfoort

Tuincoach Stefan

Tuincoach Stefan woont in Amersfoort.  Vaak hoort hij mensen over onderhoudsarm tuinieren. Voor hem betekent dat: kiezen voor de juiste planten op de juiste plek, waardoor je hooguit eens per jaar iets bij hoeft te knippen. Al laat hij nóg liever zien dat tuinieren heel leuk en ontspannen kan zijn, als je weet wat je moet doen!

 

Met zijn ecologische tuinontwerpen, beplantingsplannen en tuinadvies wil hij inwoners van Amersfoort en ver daarbuiten helpen vergroenen. Mét, of zonder onderhoud. Want of je nou groene vingers hebt, ze wil krijgen of liever lekker binnen blijft: iedereen kan bijdragen aan een groene omgeving, met alle voordelen die daarbij horen!

Tuinadvies Amersfoort

Woon je in Amersfoort of omgeving en heb je behoefte aan tips en advies voor jouw tuin? Tuincoach Stefan helpt je graag verder. Kijk voor alle mogelijkheden op de pagina tuinadvies, of stuur Stefan een mailtje

Tuinontwerp Amersfoort

Stefan ontwerpt de mooiste natuurlijke tuinen. Heb je een tuin in Amersfoort of omgeving, die nodig toe is aan vernieuwing? Stefan gaat aan het tekenen en schets jouw ideale tuin. Kijk voor de mogelijkheden op de pagina tuinontwerp, of neem contact op voor meer informatie.  

Beplantingsplan & planten shoppen

De juiste plant op de juist plek. Tuincoach Stefan helpt je met het kiezen van de juiste beplanting. Als tuincoach in Amersfoort en omgeving kent hij de (lokale) bodem als geen ander en maakt hij een plan op maat. Kijk voor deze dienst ook eens op de pagina beplantingsplan of kijk hoe hij je kan helpen als personal plant shopper.

Jouw tuin vergroenen?

Ben jij toe aan een nieuwe tuin? Tuincoach Stefan helpt je graag. Met Amersfoort als basis werkt hij in een ruime regio om Amersfoort aan het vergroenen van tuinen. Woon je in de regio (bijvoorbeeld Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Putten, Soest, Zeist, Hilversum) en zoek je naar advies of een mooi ontwerp, neem dan contact op met Stefan.  

De Groene Tuincoach Amersfoort

 

Stefan Forsten
06 - 26826481 (ma-vr van 9.00-18.00 uur)

stefan@degroenetuincoach.nl

KVK Amersfoort: 73003875

Contact
bottom of page