top of page
Biologische en inheemse planten

Personal Plant Shoppen

Wat is personal plant shoppen?

Heb je een beplantingsplan of een lijst met je favoriete planten en wil je zeker weten dat je met de juiste thuis komt? Wij kennen het assortiment van onze favoriete biologische kwekers, maar het gebeurt vaker dat planten (tijdelijk nog) niet beschikbaar zijn. Planten zijn bijvoorbeeld nog te jong of te kwetsbaar voor de verkoop. Gelukkig zijn er vaak genoeg alternatieven beschikbaar. Door onze uitgebreide plantenkennis kunnen we snel schakelen en ter plekke een vervanger voor je uitzoeken. Zo kom je niet met half lege handen thuis én heb je geen gaten in je beplanting.

Wat krijg je van ons?

Samen met jou bezoeken we onze favoriete kwekers en zoeken de planten uit die perfect bij jouw (stukje) tuin passen. Deze planten doen het prima in ons klimaat en hebben alleen af en toe een beetje liefde en compost nodig. Daarna kun je ze zelf of met hulp van ons in je tuin zetten.

Wat kost Personal Plant Shoppen?

Voor het shoppen en eventueel inplanten rekenen we € 60 per uur. In een uur tijd kun je heel wat plantjes shoppen. De plantjes en andere benodigdheden betaal je uiteraard zelf.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.

bottom of page